Viciana

Rádio Viciana

Radio Qe Ju Rremben Zemrat Me Muzike Shqipe 24 Ore Ne Dite

Compartilhar:

 Viciana Ao Vivo

OUVIR AQUI 

 Informações da Rádio:

Radio Viciana është një program i pamvarur i cili punen ka filluar që nga viti 2005. Programi përmbanë kryesisht muzikë shqipe (jo Hip-Hop dhe muzikë të huaj) dhe emisione kontaktuese me tema të ndryshme. Transmetimi i Programit për momentin bëhet përmesë Internetit në webfaqet tona www.RadioViciana.com dhe www.Zemra.de dhe në shumë webfaqe tjera shqiptare. Gjithashtu Radio Viciana dëgjohet edhe përmesë Telefonit. Ju duhet të thirrni në këtë numer telefoni në Gjermani +49 931 663992 620. Ky numer është i telefonit Fiks(Festnetz Nummer) dhe nuk keni shpenzime të shtrenjta përveq qmimit normal për thirrje në rrjetin Fiks në Gjermani, ndërsa të gjithë ata që paguajn Flatrate(për rrjetin Fiks në Gjermani) kjo thirrje mbetet Gratis. Qëllimi ynë është që sadopak të i ofrojmë shqiptarët kudo që gjenden nëpër Botë dhe shpresojm që edhe Ju jeni të knaqur me punen që ne e bëjmë për Ju.

 Gêneros:

 Local:

Radio Angola Angola Luanda

 Site:

 Telefone:

(+4) 9028-41488

 VOCE PODE GOSTAR

Rádio Z100 - 100.3 FM
Rádio 181.FM The Buzz (Alt. Rock)
Rádio The Gospel Station - 104.3 FM
Rádio Saudade
Rádio FOX News Talk
Rádio REAL 92.3 FM

 COMENTÁRIOS


 Destaques

Rádio Antena 1 - 94.7 FM
Rádio NTGospel
Rádio Estação Gospel
Rádio Miravânia FM
Rádio Costa do Sol FM - 101.7 FM
Rádio Miunt Gospel
Rádio Amor Incondicional
Rádio EOG
Rádio Semeando o Amor de Deus
Rádio Jovem Pan FM - 100.9 FM
Rádio Transcontinental FM - 104.7 FM
Rádio Bahia - 88.7 FM
Rádio Itatiaia FM - 95.7 FM
Rádio Dumont FM - 104.3 FM
Rádio Feliz FM - 92.9 FM
Rádio Tropical FM - 107.9 FM
Rádio SulAmérica Paradiso - 95.7 FM
Rádio Nova Brasil FM - 89.7 FM
Rádio Itapoan FM - 97.5 FM
Rádio Kiss - 92.5 FM
Rádio 89 FM A Rádio Rock - 89.1 FM
Rádio Jovem Pan 101.7 FM
Rádio Atlântida - 102.7 FM
Rádio JB FM - 99.9 FM
Rádio Jovem Pan News - 620 AM
Rádio Rádio Globo - 94.1 FM
Rádio CBN - 90.5 FM